Aлександар Велјаноски одново најсреќен во Прилеп – прв стигна до СВЕТИОТ КРСТ

 Breaking News

Aлександар Велјаноски одново најсреќен во Прилеп – прв стигна до СВЕТИОТ КРСТ

Aлександар Велјаноски одново најсреќен во Прилеп – прв стигна до СВЕТИОТ КРСТ
January 19
12:58 2018

Александар Велјаноски прв стигна до Светиот Крст во Прилеп и беше најсреќен меѓу стотината учесници кои скокнаа во водите на базенот на хотел Салида.

Тој по втор пат стигна до крстот, а прв пат тоа го стори во 2014 година.

Екипата на News24 му честита и му посакува желби за добро здравје и среќа во целата 2018 година.

Годинава во Прилеп учествуваа над 100-тина учесници, но најсреќен беше Александар.

Related Articles