Александар Русјаков и Стефан Влахов Мицов за актуелните случувања во Македонија во „Само вистина“ (Видео)

 Breaking News

Александар Русјаков и Стефан Влахов Мицов за актуелните случувања во Македонија во „Само вистина“ (Видео)

Александар Русјаков и Стефан Влахов Мицов за актуелните случувања во Македонија во „Само вистина“ (Видео)
February 20
23:54 2018

Александар Русјаков и Стефан Влахов Мицов во „Само вистина“ каде разговараа за актуелните случувања во Република Македонија.

Погледнете ја целата емисија, Канал 5 видео:

Related Articles