4 години затвор за дедото што ја искуба косата на Шеќеринска

 Breaking News

4 години затвор за дедото што ја искуба косата на Шеќеринска

4 години затвор за дедото што ја искуба косата на Шеќеринска
October 12
13:58 2017

Панче Ангеловски денеска седна на обвинителна клупа за настаните во македонското Собрание на 27. април, и за нападот на Радмила Шеќеринска доби четири години затвор. 

На минатото рочиште тој кажа дека чувствува вина, и рече дека не сакал да ја повреди туку да ја тргне Шеќеринска од гужвата. 

Неговиот адвокат Драган Пешевски, кој го застапува по службена должност, побара судот да ги има предвид олеснителните околности како неговата возраст, неосудуваност.

Related Articles