3apoбени двајца американски бopци во Украина од страна на pуcите

 Breaking News

3apoбени двајца американски бopци во Украина од страна на pуcите

3apoбени двајца американски бopци во Украина од страна на pуcите
June 15
19:41 2022

Како што објавил британски Телеграф, двајца поранешни американски војни ци биле зароб ени за време на борб ите со руските сили во Украина. Ова е првпат американски б орци да бидат заро бени во Украина од почетокот на вој ната. Александер Друеке (39) и Енди Хајн (27) биле заробе ни за време на жес тока бит ка во близина на Харков минатата недела, велат нивните собо рци. ИзворПрес24.

Related Articles