39 ГОДИНИ ЗА ДЕНОТ НА ВЉУБЕНИТЕ И КУПУВАЛ ИСТ ПОДАРОК: Секој пат се воодушевувала, но сега се се промени (Видео)

 Breaking News

39 ГОДИНИ ЗА ДЕНОТ НА ВЉУБЕНИТЕ И КУПУВАЛ ИСТ ПОДАРОК: Секој пат се воодушевувала, но сега се се промени (Видео)

39 ГОДИНИ ЗА ДЕНОТ НА ВЉУБЕНИТЕ И КУПУВАЛ ИСТ ПОДАРОК: Секој пат се воодушевувала, но сега се се промени (Видео)
February 14
23:28 2018

Рон и Дона се во брак 39 години и секоја година за “Денот на вљубените” Рон на својата драга и купува темно чоколадо.

Кога прв пат и купил подарок, продавачот му рекол и следната година да ја понесе истата кутија и ќе добие темно чоколадо со попуст. И традицијата продолжила 39 години.

Меѓутоа, во 2014 година дознале дека Дона е болна, дека наскоро ќе започне да заборава и дека нема да може да се грижи за себе.

“Денот кога ја дознав дијагнозата беше најтажниот ден во мојот живот. Таа наскоро ќе започне да заборава на се, па затоа се обидувам да уживам во секој момент додека се сеќава”, вели Рон.

Дона и оваа година го доби своето омилено чоколадо.

“Тој е мојот чувар” , вели Дона.

Related Articles