3емјотрес вечерва ја cтpeсе и Македонија, 5,2 степени по рихтер, епицентарот е во Грција

 Breaking News

3емјотрес вечерва ја cтpeсе и Македонија, 5,2 степени по рихтер, епицентарот е во Грција

3емјотрес вечерва ја cтpeсе и Македонија, 5,2 степени по рихтер, епицентарот е во Грција
May 11
21:44 2021

Вечерва земјотрес со јачина од 5,2степени по рихтер и епицентар во Грција е почуствуван и во Македонија. Во деловите на југот и запад од Македонија е најмногу почуствуван. Епицентарот е меѓу Македонија и Албанија, во делот на Грција, поточно кај местото Птериа. Фото:

Related Articles