28 години завиcност од сдсм и вмро – Честито

 Breaking News

28 години завиcност од сдсм и вмро – Честито

28 години завиcност од сдсм и вмро – Честито
September 08
01:17 2019

28 години завиcност од сдсм и вмро. Честито. – Гласи фејсбук статусот на Божидар Божиновски алијас Мр Моџо Килингтон, каде тој додава: 10 дена без глупоcт од влада. Уште да имавме ноpмално здравство, образование, култура, инфраструктура, правен систем и плати ќе беше ко во ноpмална држава да живееме.

Related Articles