ОДБЕРЕТЕ ЕДЕН ОД ОВИЕ СИМБОЛИ – Ќе откриете навистина што ви недостига во животот!

 Breaking News

ОДБЕРЕТЕ ЕДЕН ОД ОВИЕ СИМБОЛИ – Ќе откриете навистина што ви недостига во животот!

ОДБЕРЕТЕ ЕДЕН ОД ОВИЕ СИМБОЛИ – Ќе откриете навистина што ви недостига во животот!
December 07
12:25 2017

Не размислувајте многу, само одберете го тој знак кој ве привлекува.

Психолошкиот тест кој е пред вас е основа со поврзаноста на емотивната состојба на човекот и неговата перцепција за боја. Го смислил швајцарскиот психолог др. Макс Лушер и открива интересни работи за луѓето.

Задачата е едноставна. Погледнете ги овие симболи и без многу размислување одберете еден, тој кој прв ве привлекува. Вашиот избор открива во каква состојба сте и што ви недостига во животот.

1. Љубов

Црвената боја ја бираат луѓето кои сакаат внимание и успех. Тоа се поединци кои копнеат по личности кои имаат емоции и ги исполнуваат одвнатре. Потребни ви се силни впечатоци и некој кој ќе им го овозможи тоа.

2. Вера

Многу сте замислени и мечтаете по тоа вашите мисли и желби да станат реалност. Вие би сакале да имате некое посено знаење и да бидете шармантни, сакате да бидете човек на кој другите не можат да му одолеат. Моментално ви недостига инспирација и место на кое би пронашле нешто што би ви користело.

3. Вечност

Тоа што ја одбирате црната боја, ви открива дека сакате од својот живот да тргнете се што ве провоцира. Имате страшна потреба да го смените својот живот и да влијаете на работите над кои немате никакво влијание. Исто така, често се враќате на тоа што ви се случило во минатото, а тоа никаде не води. Одмерете се, опуштете се и претстанете да размислувате за тоа што ве мачи.

4. Сила

Тоа што го избравте жолтиот симбол открива дека имате желба да решите некој проблем кој го имате долго време. Се надевате на среќата и чекате со некое чудо да се реши тој проблем. Повеќе од се би сакале да добиете признание и да заслужите почит на другите.

5. Хармонија

Вие мечтаете за подобрување на квалитетот на животот и сакате да бидете самоуверени. Уживате додека другите луѓе ги подучувате на нешто и силно сакате да им се допаднете. Улогата на учител ве исполнува со хармонија и тоа е нешто што го сакате повеќе од се.

6. Среќа

Вас ви е неопходен одмор од се. Сонувате да бидете во некоја згодна атмосфера и да се опуштате и физички и психички. Сакате да имаше шанса да се посветите на самите себе и да одморите на начинот кој на вас ви одговара. Моментално конфликтите ви одземаат премногу енергија.

7. Тајна

За вас може да се каже дека се наоѓате во хармонија, дека сте опуштени и во вашиот живот нема голема напнатост и се чувствувате потребни на другите. Подготвени сте за нови чувства и духовен раст, но и на другите луѓе оставате впечаток на комплицирана личност која има некоја тајна.

8. Правда

Вие силно сакате да се оградите од некои провокации и не сакате да се вовлечете себеси во тие приказни и да трошите енергија на тоа. Веќе сте прилично уморни и ви е тешко да се контролирате. Можно е да ве заморува работата или училиштето. Секако земете неколку слободни денови и посветете се на себеси.

Related Articles