Breaking News

June 13
18:24 2016

По породувањето Татјана Козевников почнала со вагината да крева тегови, а во Гинисов рекот влегла во 2003 година кога подигнала тег од 14 килограми.

Русинката Татјана Козевникова (48) од Новосибирска официјално е сопственичка на најјаката вагина во светот.

DCF 1.0

DCF 1.0

6456456

Со вагина започнала да дига тегови по породувањето кога и рекле дека мускулите таму и станале слаби. Таа тврди дека тоа и го спасило сексуалниот живот.

Related Articles