Џамбазов со една стара народна: Што ќе си посееш, тоа ќе си жнееш – Ќе сркаш, ќе скркаш и на крај ќе го кpкаш (Видео)

 Breaking News

Џамбазов со една стара народна: Што ќе си посееш, тоа ќе си жнееш – Ќе сркаш, ќе скркаш и на крај ќе го кpкаш (Видео)

Џамбазов со една стара народна: Што ќе си посееш, тоа ќе си жнееш – Ќе сркаш, ќе скркаш и на крај ќе го кpкаш (Видео)
August 26
14:49 2019

Џамбазов за добро утро кажа една стара наша народна, што ќе си посееш тоа ќе си жнееш, што ќе си жнееш тоа ќе си месиш, што ќе си смесиш тоа ќе си дробиш, што ќе си дробиш тоа ќе си сркаш, ќе сркаш ќе сркаш и на крај ќе го кpкаш. Македонијо прибери се – Утринското видео на Игор Џамбазов во продолжение:

Related Articles