Ќе биде весело: Заеви, министри, градоначалници, функционери се добија kpивични од Боки

 Breaking News

Ќе биде весело: Заеви, министри, градоначалници, функционери се добија kpивични од Боки

Ќе биде весело: Заеви, министри, градоначалници, функционери се добија kpивични од Боки
July 10
07:00 2020

Боки 13 од Шутка потврди дека kp ивичните пријави ги поднесува против поли тичари од власта, Со порака дека единствен начин да го спречат е да го уб ијат, пишува Прес24. Во писмо до јавноста кое што го прочита неговиот адвокат Сашко Дуковски, Јовановски вели при јавите се однесуваат на носители на јавни функции, кои се дел од актуелната власт, луѓе од нивните семејства и блиски до нив, како и бизнисмени. Се пожали и дека тој и неговото семејство цело време добиваат уц ени и за кани, од оние кои според неговите зборови знаеле дека ќе заработат kp ивиични пријави, јавува прес24. Во продолжение твитер објава:

Related Articles