Јордановска: Не се секирајте, ќе се врати Алекс Ружин од одмор, ќе го посоветува дека не треба вака и ќе биде се во ред.

 Breaking News

Јордановска: Не се секирајте, ќе се врати Алекс Ружин од одмор, ќе го посоветува дека не треба вака и ќе биде се во ред.

Јордановска: Не се секирајте, ќе се врати Алекс Ружин од одмор, ќе го посоветува дека не треба вака и ќе биде се во ред.
August 13
23:15 2019

И новинарката Мери Јордановска сподели фејсбук статус за новите актуелни случувања во нашата држава. Таа напиша: Не се секирајте, ќе се врати Алекс Ружин од одмор, ќе го посоветува дека не треба вака и ќе биде се во ред. – каде што наиде на реакции од нејзините пријатели.

Коментари

Њуз24 се оградува од коментарите на содржините

Related Articles