Јанушев: Водиме Охрид, Прилеп, Радовиш, победуваме во Гази Баба, Аеродром, Илинден, Кратово

 Breaking News

Јанушев: Водиме Охрид, Прилеп, Радовиш, победуваме во Гази Баба, Аеродром, Илинден, Кратово

Јанушев: Водиме Охрид, Прилеп, Радовиш, победуваме во Гази Баба, Аеродром, Илинден, Кратово
July 15
20:52 2020

Од обработените од наекаде 20 проценти од избирачките места, опозицијата има предност од над 10.000 гласови, вели Јанушев на пресот од ВМРО-ДПМНЕ. Тој додава дека се убедени во победата. Тој потврди дека водат речиси секаде. Во Гази Баба и Аеродром разликата е два спрема еден, а водат и во Прилеп, Радовиш, Битола и во Св. Николе. Македонијо, исправи се, обновата доаѓа – рече еуфорично Јанушев. Народот денеска масовно излезе и го оствари своето право на глас и одлучи за промени за обнова. Во продолжение видео од пресот пред седиштето на ВМРО-ДПМНЕ:

Related Articles