Шилегов му врати на Груевски: Ауууу, Маџарска нема море…

 Breaking News

Шилегов му врати на Груевски: Ауууу, Маџарска нема море…

Шилегов му врати на Груевски: Ауууу, Маџарска нема море…
July 31
06:25 2019

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, му го одговори ова на поранешниот премиер Груевски кој е во бегство во Будимпешта, по статусот кој го објави на Фејсбук со кој го прозва затоа што ќе го врати старото име на улицата Мексичка. Еве што Шилегов напиша за Груевски:

Related Articles