Шекеринска: Станавме 30-та членка по 30 години чекорење кон оваа цел – Нека ни е честито

 Breaking News

Шекеринска: Станавме 30-та членка по 30 години чекорење кон оваа цел – Нека ни е честито

Шекеринска: Станавме 30-та членка по 30 години чекорење кон оваа цел – Нека ни е честито
March 18
17:25 2020

Министерката Радмила Шекеринска на својата фејсбук страница ни го честита, за како што вели, станувањето на Македонија како 30-та членка на HA TO, каде објави и фотографија.

Шекеринска вели да се потсетиме дека вчера ние сите заеднички како граѓани на нашата татковина ја исполнивме нашата стратешка цел.

Шекеринска додава во својот фејсбук статус дека, станавме 30. членка на HA TO, по 30 години чекорење кон оваа цел. Нека ни е честито, пишува таа.

Стигнавме до целта бидејќи додека другите одолговлекуваа ние решававме. Додека другите зборуваа, ние работевме. Додека се правдаа, ние одлучувавме, пишува Рамила Шекеринска на својата фејсбук страница.

Related Articles