Шекеринска со видео од терен каде покажа каде ќе бидат сместени граѓаните кои се враќаат во татковината

 Breaking News

Шекеринска со видео од терен каде покажа каде ќе бидат сместени граѓаните кои се враќаат во татковината

Шекеринска со видео од терен каде покажа каде ќе бидат сместени граѓаните кои се враќаат во татковината
March 17
20:32 2020

Пред неколку часа, министерката Радмила Шекеринска на својата фејсбук страница објави видео од објектите каде ќе бидат сместени македонците кои се враќаат во својата татковина. Објеките се во Криволак, поточно во Пепелиште. Погледнете го нејзиното видео и посета на објектот во продолжение:

Related Articles