Шекеринска објави видео од прелет на двата авиони и им се заблагодари на сите кои што учествуваа во организацијата

 Breaking News

Шекеринска објави видео од прелет на двата авиони и им се заблагодари на сите кои што учествуваа во организацијата

Шекеринска објави видео од прелет на двата авиони и им се заблагодари на сите кои што учествуваа во организацијата
May 29
19:34 2020

Министерката Радмила Шекеринска денеска на својата фејсбук страница објави видео од прелетот на двата американски авиони и четирите грчки над македонското небо.

Шекеринска на својот фејсбук профил напиша: Сакам да им честитам на сите што учествуваа во организацијата на денешниот прелет на авиони. Денес како никогаш порано се потврди дека Ние сме НАТО.

Related Articles