Шекеринска за ТВ Шења: Избори се потребни бидејќи е неопходно да имаме собрание

 Breaking News

Шекеринска за ТВ Шења: Избори се потребни бидејќи е неопходно да имаме собрание

Шекеринска за ТВ Шења: Избори се потребни бидејќи е неопходно да имаме собрание
May 16
08:38 2020

Радмила Шекеринска на фб: Избори се потребни бидејќи е неопходно да имаме собрание, а владата да биде под постојана демократска контрола. Убедена сум дека е можно во понеделник да се најде заедничко решение, ако ги имаме на ум интересите на државата и на граѓаните. Еве ги моите ставови за изборите, за динамиката на олабавувањето на рестриктивните мерки и клучната улога која ја одиграа експертите со своите насоки за контролирање на пандемијата, во интервју за ТВ Шења.

Related Articles