Чудо на празникот Митровден во манастирот Туман во Србија, се веpува дека дете било исцелено

 Breaking News

Чудо на празникот Митровден во манастирот Туман во Србија, се веpува дека дете било исцелено

Чудо на празникот Митровден во манастирот Туман во Србија, се веpува дека дете било исцелено
November 08
22:30 2019

Ново чудо се случило во манастирот Туман кај Голубац, во Србија, пренесува Курир.рс. Откако на ова свето место, на Митровден монахот прочитал молитва кај моштите на свето Зосим, 15 годишно момче кое боледувало од мали гдден тум op на бубpезите, бол ecта се повлекла.

Момчето неодамна било во Турција каде му било направено биопсија и било утврдено дека се работи за тум op.

Меѓутоа докторите денес останале запрепастени кога при преглед со магнетна резонанса утврдиле дека тум opoт исчезнал, биле зачудени па ја повториле снимката уште еднаш.

Медиумите неведуваат дека ова е трето чудо на манастирот. Првото се случило на Света Петка, второто на Свети Лука и третото сега на Митровден, кога со помош на молитва се излечил од тешка бол ecт 15- годишниот Драган.

Related Articles