Цеца за прв пат проговори за снаата: Oпacна е

 Breaking News

Цеца за прв пат проговори за снаата: Oпacна е

Цеца за прв пат проговори за снаата: Oпacна е
November 16
16:31 2019

Идната снаа на Цеца Ражнатовиќ, Богдана Родиќ пред некој ден заедно со нејзините пријателки, но и со Анастасија Ражнатовиќ славеше моминска вечер, а сега Цеца се огласи за својата снаа.

Немав време да помогнам во ораганизација на тој посебен ден за Богдана, но нејзините сестри, другарки, кумата и Анастасија успеа успешно да организираат.

Бев поканета, но не можев да одам. Искрено, не ни знам како си поминаа бидејќи ниту една немаше време да ми раскаже.

Јас сум зафатена по цел ден околу свадбата и сега му помагам на Вељко да ја орагнизира својата моминска вечер која ќе се одржи во недела.

Многу ни е забрзано темпото, станувам во 6 часот наутро, а легнувам доцна бидејќи имам настапи“ вели Ражнатовиќ.

Додава дека снаата и е опасна и го завела син и. Опасна ми е снаата, го заведе Вељко, но јас не се мешам во тоа, само можам да се пошегувам и да кажам секој автобус има последна станица, вели Цеца.

Еве дел од атмосферата како изгледаше моминската:

Related Articles