Целосно видео од музичкиот хепенинг во Општина Лозово

 Breaking News

Целосно видео од музичкиот хепенинг во Општина Лозово

Целосно видео од музичкиот хепенинг во Општина Лозово
December 28
20:52 2020

Видео лајвот од музичкиот хепенинг во Општина Лозово, се пренесуваше онлајн на фејсбук страницата на градоначалникот. Таму следеа многу лајкови, коментари, поздрави, честитки, нарачки на музички желби, хумор и др. Во продолжение погледнете го целосното видео, споделено на фејсбук страницата на Ацо Велковски:

Related Articles