Цветан Трипуновски објави видео каде со трактор се ораат зелките поради ниската цена, ги тагна Димитров и Димковски

 Breaking News

Цветан Трипуновски објави видео каде со трактор се ораат зелките поради ниската цена, ги тагна Димитров и Димковски

Цветан Трипуновски објави видео каде со трактор се ораат зелките поради ниската цена, ги тагна Димитров и Димковски
April 24
18:47 2020

Додека владата вели дека блескаме, Македонија тоне во економска криза. Ова е жалната реалност на македонското земјоделство. На земјоделците повеќе им се исплати да го уништат родот, отколку да го продадат под цена на производство. Димитров наместо да се занимава со пишување фермани на фејсбук, нека сврти некој телефон и нека договори извоз за земјоделците, на нив не им треба милоста на Заев спакувана во пакети за поткуп делени од Димковски, на земјоделците им треба пласман за достоинствено да го продадат својот род и да создадат денар повеќе за своите фамилии. – Напиша Цветан Трипуновски на својата фејсбук страница каде објави и видео запис:

Related Articles