ФОTO: Семејна хармонија, ќерката на Сузана Турунџиева првпат го покажа лицето на синчето Јаков

 Breaking News

ФОTO: Семејна хармонија, ќерката на Сузана Турунџиева првпат го покажа лицето на синчето Јаков

ФОTO: Семејна хармонија, ќерката на Сузана Турунџиева првпат го покажа лицето на синчето Јаков
May 09
08:32 2019

Поминаа два месеци откако Лора Турунџиева го роди малиот Јаков. Јаков е првото дете на Лора и музичарот Филип Наунов. Тие лчесто објавуваа фотографии од малото бебе, но сега за првпат Лора објави фотографија од лицето на Јаков. Погледнете и проценете на кој личи:

Related Articles