ФОТО: Pуckите pakeти Иckaндep се движат кон границата со Финска, има цела дивизија со камиони

 Breaking News

ФОТО: Pуckите pakeти Иckaндep се движат кон границата со Финска, има цела дивизија со камиони

ФОТО: Pуckите pakeти Иckaндep се движат кон границата со Финска, има цела дивизија со камиони
May 16
14:31 2022

Како што јавуваат медиумите, Русија наводно почнала да ги преместува нукл еарните ра кети на границата со Финска, и тоа само еден ден откако државата објави дека сака да влезе во НАТО, пренесе Прес24.

Видеото кое се појави на социјалните мрежи покажува камиони со балист ички раке ти Иска ндер, кои се движат низ земјата и наводно се движат кон границата со Финска.

Штом кажа претседателот на Финска дека влегуваат во НАТО, цела дивизија Иска ндер се движат кон Финска, вели лицето кое ја објави снимката. ИзворПрес24.

Related Articles