ФОТО: Kapлеуша се појави во судот без шминка и со несекојдневен нов стајлинг за неа, апаратот ја фати и неа и адвокатот

 Breaking News

ФОТО: Kapлеуша се појави во судот без шминка и со несекојдневен нов стајлинг за неа, апаратот ја фати и неа и адвокатот

ФОТО: Kapлеуша се појави во судот без шминка и со несекојдневен нов стајлинг за неа, апаратот ја фати и неа и адвокатот
November 05
20:05 2019

Адвокатот и Јелена Карлеуша откако денеска се појавија пред судот, веднаш папараци ја фотографираа и снимија и тоа од повеќе агли.

Никој не очекувал таа да се појави со оглед на тоа дека денеска започнува судењето за убиството на Јелена Маријановиќ и во судот денес се појави нејзиниот сопруг Зоран Маријановиќ кој е осомничен за убиството.

Поради тоа Јелена со своето присуство ги изненадила новинарите, а уште поголемо изненадување било дека таа во судот се појавила без шминка и со едноставен стајлинг на кој не сме навикнати да ја гледаме.

Со темни очила за сонце и сериозен израз на лицето, пејачката дошла во судот, но засега никој не знае зошто. Фото:

Related Articles