ФОТО: Cтара Нокиа за Али Ахмети, oвошна салата, црвено Малборо и поховано

 Breaking News

ФОТО: Cтара Нокиа за Али Ахмети, oвошна салата, црвено Малборо и поховано

ФОТО: Cтара Нокиа за Али Ахмети, oвошна салата, црвено Малборо и поховано
November 15
22:23 2021

Али Ахмети на социјалните мрежи постави фотографија на која мож да се види во друштво на поранешниот градоначалник на Чаир, Изет Меџити, Градоначалникот на Сарај, Блерим Беџети и поранешниот потпретседател на Владата Муса Џафери. На менито во еден ресторан во скопски Сарај е овошна салата. Во последно време Ахмети на секоја фотографија е со ци гара, па така и на оваа, а она што може да се види е дека челниците на ДУИ пуш ат строго Малборо. Ахмети и Меџити се љубители на црвено додека Беџети е за лајт варијатна Интересен е и телефонот на Ахмети и тоа во време кога сите користат паметни телефони, тој не се двои од Нокиа. ИзворПрес24:

Related Articles