ФОТО: 60.000 помалку ученици има денес во споредба со пред 18 години

 Breaking News

ФОТО: 60.000 помалку ученици има денес во споредба со пред 18 години

ФОТО: 60.000 помалку ученици има денес во споредба со пред 18 години
September 02
20:11 2019

На фејсбук страницата Рефлектор се појави пост со фотографија која го опишува падот на учениците во училиштата, а се зема како извор на податоците Државниот завод за статистика. За 18 години, 60.000 помалку #ученици во основните училишта, гласи статусот, каде што преку фотографија се забележува визуелно бројот на ученици во основни училишта во Македонија, фото:

Related Articles