ФОТО: Шекеринска и Пендаровски прославија 1 година нато роденден, а и Заев беше на прославата

 Breaking News

ФОТО: Шекеринска и Пендаровски прославија 1 година нато роденден, а и Заев беше на прославата

ФОТО: Шекеринска и Пендаровски прославија 1 година нато роденден, а и Заев беше на прославата
March 27
23:43 2021

Членството во најмоќниот вое олитички сојуз НАТО е нашето најголемо достигнување како независна држава. #ЕднаГодинаНАТО – Напиша министерката Шекеринска на фејсбук, каде објави и фотографии од прославата:

Наша Армијанаша гордост. Од денешното одбележување на првата годишнина од НАТО членството во касa pна Илинден”. #ЕднаГодинаНАТО – Напиша министерката Шекеринска каде додаде и фотографии од настанот:

Првата година од нашето членство во HATO. Кога се соочуваме со предизвици, не сме сами. Со нас, сега се 29 демократски држави, 29 моќниаpмиии 29 пријатели. Изминатата година беше една од најтешките години во поновата светска историја. За да бидеме подготвени за постковидсветот, важно е да ги негуваме основните вредности на Али јансата кои се и предуслови за економски и социјален развој – слобода, демократија и владеењето на правото. # Напиша претседателот Пендаровски, каде исто објави фотографии од настанот:

Related Articles