Цел регион збори за сметката од 50.000 евра во Дубровник, се огласи и сопственикот на ноќниот клуб

 Breaking News

Цел регион збори за сметката од 50.000 евра во Дубровник, се огласи и сопственикот на ноќниот клуб

Цел регион збори за сметката од 50.000 евра во Дубровник, се огласи и сопственикот на ноќниот клуб
June 13
21:55 2019

Последниве неколку дена се зборува за настан кој се случил во еден клуб во Дубровник. Сметката од 50.000 евра требало да ја плати богат Саудиец кој цело време пиел и ги честел сите во клубот.

Потсетуваме дека наводно група на бгаташи сакале да си поминат убаво во ноќниот клуб, но не и да ја плати сметката од која ги заболело глава. Една жена се пожалила на сметката и поввикала полиција, но кога полицијата пристигнала сметката веќе била платена.

Што се однесува на цените, ако ги споредите цените на наведените пијалоци во другите ресторани и клубови, може да видите дека цените се реални, рекол сопственикот.

Нашите гости доаѓаат за да се забавуваат и како и секоја друга личност свесни се за цените кои им се во секој момент достапни, рекол сопственикот. Најскап артикл на сметката бил шампањ „Родер кристал розе“ вреден 17.000 евра, потоа “Arman de Brinjak” вредно 16.000 евра.

Related Articles