ФОТО: Цело време бил пред нас, девојки се зачудиле од она што го виделе на фотографија од Ибица

 Breaking News

ФОТО: Цело време бил пред нас, девојки се зачудиле од она што го виделе на фотографија од Ибица

ФОТО: Цело време бил пред нас, девојки се зачудиле од она што го виделе на фотографија од Ибица
October 18
09:28 2019

Фотографија од девојки од Велика Британија стана популарна преку ноќ, поради еден дтаљ кој се крие на неа. Одоморот на Ибица за три пријателки се претворил во мини пекол откако ги изгубиле патните исправи. Имено, девојките се фотографирале во ноќен клуб и истата вечер ги изгубиле пасошите. Неколку денови биле потребни за издавање на пасоши за итни случаи за да се вратат дома. Новата документација ја чекале четири дена, а пасошите им биле всушност пред нос. На фотографијата од забавата се гледаат пасошите и паричник пред нивните нозе. Не ги виделе дека се таму, се додека не ја погледнале фотографијата.

Related Articles