ФОТО: Филипче доби прашање во коментар, за вакцините кои ќе стигнат во недела, одговор сеуште нема

 Breaking News

ФОТО: Филипче доби прашање во коментар, за вакцините кои ќе стигнат во недела, одговор сеуште нема

ФОТО: Филипче доби прашање во коментар, за вакцините кои ќе стигнат во недела, одговор сеуште нема
March 25
22:45 2021

Откако Филипче на својата страница објави дека оваа недела, поточно на 28 март, во 07 часот и 55 минути во Скопје ќе пристигни првата пратка од вакцините Астра Зенека, доби интересен коментар, на кој што сеуште нема одговор, но има над 200 интеракции. Коментарот од Толовски е: А дали го земавте во предвид летното сметање на времето? Да не искочам да аплаудирам на тераса цел саат порано, па да го разбудам цел комшилук.

Related Articles