ФОТО: Тимот од кардиохирурзи се подготвува за трансплантација – Им држиме среќа на сите

 Breaking News

ФОТО: Тимот од кардиохирурзи се подготвува за трансплантација – Им држиме среќа на сите

ФОТО: Тимот од кардиохирурзи се подготвува за трансплантација – Им држиме среќа на сите
May 22
21:46 2020

Тимот од кардиохирурзи под водство на Сашко Јовев (Државна Кардиохирургија), Жан Митрев (Клиника Жан Митрев) и Александар Николиќ (Клиника Систина) и Маја Мојсова анестезиолог (КАРИЛ) се подготвува за трансплантација. Експлантацијата е во тек. Им држиме среќа на сите – Напиша министерот Филипче на својата фејсбук страница, каде објави и фотографија:

Related Articles