ФОТО: Таткото на Марко им се заблагодари на луѓето кои му помагаа

 Breaking News

ФОТО: Таткото на Марко им се заблагодари на луѓето кои му помагаа

ФОТО: Таткото на Марко им се заблагодари на луѓето кои му помагаа
August 29
21:01 2019

Луѓето кои активно, несебично, безрезервно, 100% ми помогнаа. Големината, карактерот и благородноста на овие луѓе ги преминува сите граници. Горан Балевски Игор Димовски Илче Николоски Јован Каланоски Никола Бакал Сашо Ристески Светлана Пљакоска Благодарам?, Таткото на Марко – гласи пораката на фејсбук страницата на Марко:

Related Articles