ФОТО: Таа ја игра љубовницата во Мојот вујко, актерката сосема поинаква зад камерите

 Breaking News

ФОТО: Таа ја игра љубовницата во Мојот вујко, актерката сосема поинаква зад камерите

ФОТО: Таа ја игра љубовницата во Мојот вујко, актерката сосема поинаква зад камерите
July 07
20:48 2019

Ја игра љубовничката Фулден во серијата која е хит на Сител, „Мојот вујко”, а во реалноста нејзиното име е Мелиса Догу. Сосема е поинаква надвор од серијата.

Related Articles