ФОТО: Стоилковски му коментира на екс министерот Николовски, ова е фејсбук коментарот на ѕидот кај ген.секретар

 Breaking News

ФОТО: Стоилковски му коментира на екс министерот Николовски, ова е фејсбук коментарот на ѕидот кај ген.секретар

ФОТО: Стоилковски му коментира на екс министерот Николовски, ова е фејсбук коментарот на ѕидот кај ген.секретар
August 12
12:34 2019

Социјалните мрежи секојдневно се поле каде граѓаните но и политичарите, како сегашни актуелни така и поранешни, па и министри некогашни, можат да ги изразат своите ставови, некогаш да даваат и коментари, реплики итн. Има и политичари кои што немаат и не им треба никаков профил, но има и активни кои секојдневно следат, коментираат, пишуваат статуси, слики видеа и слично. Таков е и примерот и денес, каде на фејсбук страницата на поранешниот министер Љупчо Николовски, коментира еден од фановите, каде на реплика коментира Наум Стоилковски, кој што потоа го сподели со слика коментариот на неговиот фејсбук профил. Погледнете за што се работи, дали ќе добие нов одговор останува да почекаме, фото:

Related Articles