ФОТО: Спремна е трпезата за слава, синовите на Брена виткаа сарма, а таа со мобилниот во раце

 Breaking News

ФОТО: Спремна е трпезата за слава, синовите на Брена виткаа сарма, а таа со мобилниот во раце

ФОТО: Спремна е трпезата за слава, синовите на Брена виткаа сарма, а таа со мобилниот во раце
November 21
22:18 2019

Во домот на Живоиновиќ денес се слави, но како и за секоја прослава така и за оваа потребни се подготовки.

Лепа Брена, нејзиниот сопруг и синовите слават Свети Арахангел , а како и секоја година така и оваа во нивниот дом ќе се соберат голем број роднини и пријатели.

Оваа година за виткање на сармата биле задолжени нејзините синови. Виктор и Стефан со престелки на себе објавија каква беше атмосфертата во нивниот дом додека се спрема славата, додека Брена е во позадина со мобилен во рацете.

Како и секоја година! Слава- напишал Виктор и споделил симпатична фотографија. Без сомнение дека после ваква форографија Виктор и Стефан ќе имаат уште повеќе обожавателки.

Related Articles