ФОТО: Спектакуларно, погледнете го митингот на владејачката СДСМ во Крива Паланка

 Breaking News

ФОТО: Спектакуларно, погледнете го митингот на владејачката СДСМ во Крива Паланка

ФОТО: Спектакуларно, погледнете го митингот на владејачката СДСМ во Крива Паланка
September 30
20:51 2021

Ова е мојата Крива Паланка, ова е градот што ​денес ​ме прави исклучително среќен​!

СДСМ ги развива општините подеднакво, но особено овој регион кој долги години беше запоставуван! Свртивме нов лист!

Во мојот роден град, заедно со нашиот кандидат ​Сашко Митовски и граѓаните, ​ќе продолжиме да ги развиваме градот и околината со уште повеќе проекти за Крива Паланка да стане атрактивна дестинација со сите свои ​природни потенцијали​, урбана, чиста и зелена, економски развиена, со уредена инфраструктура​.

Напредокот продолжува и после 17-ти октомври со #Најдоброто за Крива Паланка со Сашко Митовски. – Напиша Љупчо Николовски на својата страница.

Related Articles