ФОТО: Снег го покри популарното грчко летувалиште

 Breaking News

ФОТО: Снег го покри популарното грчко летувалиште

ФОТО: Снег го покри популарното грчко летувалиште
December 07
09:55 2019

Дека пристигна зимата потврдуваат и фотографиите од Кавала.

Иако навикнавме во Кавала да владее летна идила, сега се потсетува на некои планински глетки.

На социјалните мрежи се појавија значаен број фотографии од Кавала, еве неколку од нив:

Related Articles