ФОТО: Скопје ли е, Стамбол ли е

 Breaking News

ФОТО: Скопје ли е, Стамбол ли е

ФОТО: Скопје ли е, Стамбол ли е
September 15
22:37 2019

Прекрасна фотографија со многу изразени бои кружи на социјалните мрежи. Фотографијата го споредува Скопје со Стамбол, старата скопска чарија, нејзината калдрма и сокаци со чаршијата во Истанбул. Погледнете ја убавината објавена на твитер во продолжение, фото:

Related Articles