ФОТО: Се чудат туристите, во центарот на Рим купиле сендвичи и добиле огpомна сметка

 Breaking News

ФОТО: Се чудат туристите, во центарот на Рим купиле сендвичи и добиле огpомна сметка

ФОТО: Се чудат туристите, во центарот на Рим купиле сендвичи и добиле огpомна сметка
November 09
07:29 2019

Една фамилија купила три хот дог сендвичи и пијалок во центарот на Рим, но кога ја виделе сметката, малку е да се каже дека се изненадиле. Само еден хот- дог чинел 22 евра, а услугата околу 20 евра, така да целата сметка била околу 119 евра. Вчера вечер го потрошив истиот износ во друг ресторан, но за комплетна вечера за честворица, rеакол Лео Рекија. Менаџерот дал објаснување дека цените се истакнати и сите може да ги погледнат. Тој нагласил дека неговиот локар бил близу Ватикан, а сето тоа чини, рекол спотвеникот.

Related Articles