ФОТО: Сакаше да ја сними долгата колона на наплатната рампа, но сите гледаа во кутијата над воланот

 Breaking News

ФОТО: Сакаше да ја сними долгата колона на наплатната рампа, но сите гледаа во кутијата над воланот

ФОТО: Сакаше да ја сними долгата колона на наплатната рампа, но сите гледаа во кутијата над воланот
July 30
23:06 2019

Возач од Нови Сад-Белград, сакал да ја сними колоната која се напправила на автопатот, но не очекувал дека ќе се paзбие ваква дебата поради еден детаљ во неговиот автомобил. Имено во кометари почнала да се развива дебата што чува во автомобилот и тоа на сонце-ни помалку ни повеќе, многумина велат дека се работи за џимиринки (чварки), па започна pacправа дали се работи за џимиринки, грисини или пченка, а на колоната автомобили никој не обрна внимание.

Related Articles