ФОТО: Пристигна новиот Голф 8 во Македонија

 Breaking News

ФОТО: Пристигна новиот Голф 8 во Македонија

ФОТО: Пристигна новиот Голф 8 во Македонија
February 26
20:42 2020

И во Македонија пристигна новиот Голф 8. Неговата премиера беше во салонот на Порше. Голф е најуспешниот светски концепт на патнички автомобил, задржувајќи ја истата филозофија и конфигурација безмалку пет децении.

Пишувањето на новите страници од приказната за бестселерот кај нас започнува денес, со македонската премиера на Голф 8 – дигитализиран, целосно поврзан и максимално интуитивен за употреба. Погледнете ја галеријата во продолжение:

Фото: Порше.мк

Related Articles