ФОТО: Пресврт во главниот град, Данела води пред Шилегов, после 17% пребројани глаcaчки места

 Breaking News

ФОТО: Пресврт во главниот град, Данела води пред Шилегов, после 17% пребројани глаcaчки места

ФОТО: Пресврт во главниот град, Данела води пред Шилегов, после 17% пребројани глаcaчки места
October 17
23:00 2021

Актуелниот градоначалник Петре Шилегов од СДСМ падна на второ место зад Данела Арсовска Независна кандидатка со поддршка на ВМРО ДПМНЕ. Арсовска после 16,93% пребројани избирачки места има 13.034 гла сови со 38,03%, а Шилегов има 12.138 односно 35,41% глас ови. Фото:

Related Articles