ФОТО: Поранешната министерка за финансии покажа дека е во добра кондиција – трчањето е вистинско задоволство

 Breaking News

ФОТО: Поранешната министерка за финансии покажа дека е во добра кондиција – трчањето е вистинско задоволство

ФОТО: Поранешната министерка за финансии покажа дека е во добра кондиција – трчањето е вистинско задоволство
September 20
20:21 2022

Уште еден полумаратон годинава, уште еден PB 1:44:56 на Meia Maratona do Porto

Најдобра конкуренција е кога се споредуваме сами со себе – ‘денес’ да сме подобри од ‘вчера’..

a кога хобито ќе се спои со патување и откривање нови места како Порто, трчањето е вистинско задоволство.

Напиша на својата фејсбук страница, поранешната министерка Нина Ангеловска:

Related Articles