ФОТО: Порака од Јане Ченто преку неговата сестра

 Breaking News

ФОТО: Порака од Јане Ченто преку неговата сестра

ФОТО: Порака од Јане Ченто преку неговата сестра
July 08
06:21 2019

Трпението не е само способност да се чека, тоа подразбира како се однесуваме додека чекаме. Вистинската вредност на човекот не се мери во моментите на удобност и благосостојба, туку во времињата кои носат предизвици и контроверзии. Промената не е неизбежна, туку се остварува преку непрекината борба. Ние ќе се бориме да ја докажеме нашата невиност и ќе успееме еден ден во тоа иако ќе бидеме во затворот Идризово, нема предавање МАКЕДОНЦИ !!! Македонија слободна ќе биде !!! Збогум Шутка! Порака од Јане Ченто преку неговата сестра.

Коментари

Њуз24 се оградува од коментарите на содржините

Related Articles