ФОТО: Полицијата сопре автобус на два ката и се пофали на твитер: Спремен е за во отпад

 Breaking News

ФОТО: Полицијата сопре автобус на два ката и се пофали на твитер: Спремен е за во отпад

ФОТО: Полицијата сопре автобус на два ката и се пофали на твитер: Спремен е за во отпад
February 24
17:24 2020

Германската полиција објави дека запрела автобус што одел кон Србија и останала во шок поради состојбата на возилото што го исклучиле од сообраќај.

За’рѓана каросерија, неисправни сопирачки и управувачки систем – автобусот бил подготвен за отпад, јавуваат германските медиуми.

Возилото било запрено на централната автобуска станица во Берлин.

Медиумите исто така објавиле дека автобусот патувал 1,3 милион километри и дека дупките во возилото биле пополнети со градежна пена.

Related Articles