ФОТО: Погледнете колку народ има митингот на ВМРО-ДПМНЕ во Виница и Кочани

 Breaking News

ФОТО: Погледнете колку народ има митингот на ВМРО-ДПМНЕ во Виница и Кочани

ФОТО: Погледнете колку народ има митингот на ВМРО-ДПМНЕ во Виница и Кочани
September 30
20:08 2021

Караванот на ВМРО-ДПМНЕ во моментот одржува предизборен митинг во Виница каде го претставува кандидатот за градоначалник за таа општина, Миле Петков. Фото:

За тоа каде сме сега најдобро говори тоа што може да се чуе на митинзите на власта. Ништо ново, ништо прецизно.

Старите обвинув ања, старите фрази и старите л аги.

Ова се избори на кои се одлучува во каков правец ќе продолжи нашата држава.

Related Articles