ФОТО: Повеќето мислеа дека не се поднесуваат, Ана Севиќ отворено проговори што мисли за вереницата на Дарко Лазиќ

 Breaking News

ФОТО: Повеќето мислеа дека не се поднесуваат, Ана Севиќ отворено проговори што мисли за вереницата на Дарко Лазиќ

ФОТО: Повеќето мислеа дека не се поднесуваат, Ана Севиќ отворено проговори што мисли за вереницата на Дарко Лазиќ
November 02
23:17 2019

Ана Севиќ, Дарко Лазиќ и Марина Гагиќ со денови се главна тема во медиумите после концертот на пејачот. На концертот на Дарко Лазиќ се појави поранешната сопруга на пејачот, Ана Севиќ заедно со нивната ќерка Лорена. На прашањето на нејзините фанови на Инстаграм дали нејзиното присуство ѝ пречело на нејзината ривалка Марина Гагиќ сегашната вереница на пејачот, таа одговорила: Никогаш не сме биле ривалки, затоа што кога тие започнаа врска јас Дарко на големо заминавме по одвоени патишта, напишала Севиќ на својот Инстаграм.

Related Articles