ФОТО: Папата Франциск пристигна пред спомен куќата на „Мајка Тереза“

 Breaking News

ФОТО: Папата Франциск пристигна пред спомен куќата на „Мајка Тереза“

ФОТО: Папата Франциск пристигна пред спомен куќата на „Мајка Тереза“
May 07
08:10 2019

Папата Франциск пристигна пред спомен куќата на „Мајка Тереза“, тука во план е да оствари и средба со сиромашните, каде ќе ја посети и Народната кујна. Фото:

Related Articles