ФОТО: Од сите деца дојде само таа, ќерката на Apkaн од претходниот брак се појави на свадбата на Вељко

 Breaking News

ФОТО: Од сите деца дојде само таа, ќерката на Apkaн од претходниот брак се појави на свадбата на Вељко

ФОТО: Од сите деца дојде само таа, ќерката на Apkaн од претходниот брак се појави на свадбата на Вељко
November 28
08:45 2019

Гала прославата по повод бракот на синот на Аркан, Вељко Ражнатовиќ, беше во центарот на медиумското внимание, а внимание привлече и Аркановата ќерка, полусестрата на Вељко, Анџела, која единствена дојде на свадбата од сите други деца на Аркан. Жењко Ражнатовиќ Аркан, Анџела, ја добил со актерката Лилјана Мијатовиќ. Таа на Вељко му подарила слика со ангели.

Related Articles